Події
27 вересня 2019
Німець приїхав до України, щоб вбити 30-річну жінку, яку вважав нареченою
Перед нападом на дівчину чоловік начепив перуку й накладну бороду.
news-image

У Миколаєві громадянин Німеччини п'ять разів вдарив ножем 30-річну місцеву мешканку. Він вважав жінку своєю нареченою. Про це розповіли в ефірі "ТСН.Ранок".

Поліцейські швидко виявили авто, але пасажир, що перебував у ньому, поводився спокійно й не підпадав під опис очевидців. Патрульні сумнівалися, доки не побачили на його руці поріз. Німець напав на неї посеред вулиці. Жінка намагалася втекти, вона забігла до магазину. Та це чоловіка не зупинило. Він продовжив завдавати їй ножових ударів, потім вибіг, сів у таксі та поїхав геть.

Виявилося, перед нападом на дівчину чоловік начепив перуку й накладну бороду. Маскування та закривавлений одяг дорогою він викинув через вікно машини, але копи знайшли його на дорозі. 

Затриманому 51 рік. Він зізнався, що приїхав з Німеччини, аби вбити жінку, яку вважав нареченою. Каже, рік її утримував, а потім дізнався про її зраду. За замах на вбивство чоловіку загрожує 15 років в'язниці", - уточнили у сюжеті.

Зараз потерпіла в реанімації.

Вона кричала: допоможіть, забігла за прилавок, він слідом за нею. Там вдарив, тут вдарив, тут кров з неї юшила", - розповіла продавчиня магазину.
Пошкоджено печінку і діафрагму та гемодинаміка стабілізована. Будемо сподіватися, що все закінчиться добре", - заявив завідувач хірургічного відділення Миколаївської лікарні швидкої допомоги Володимир Куриляк.
Вже за 6 хвилин наряди патрульної поліції зупинили цей автомобіль на виїзді з Миколаєва. По дорозі він викинув з салону автомобіля перуку, та фейкову бороду, а також куртку, на якій залишились плями бурого кольору", - зазначив речник Патрульної поліції Миколаєва Віктор Кірєєв.
Читайте також: Запропонували підвезти на автівці до села: на Харківщині зґвалтували 16-річну дівчину