Події
22 лютого 2015
"У теракті в Харкові винні і ті, хто не посадив Кернеса", - Ляшко
Цілком очевидно, що до теракту у Харкові має відношення мер міста Геннадій Кернес.
news-image

Нашій владі катастрофічно бракує рішучості. Просто катастрофічно. Це відчувається і щодо воєнної ситуації, і щодо ситуації всередині країни. Таку думку висловив на своїй сторінці в Фейсбук лідер Радикальної партії Олег Ляшко, передає Єдність.інфо.

За його словами, цілком очевидно, що до теракту у Харкові має відношення мер міста Геннадій Кернес.

"Якби нашій владі вистачило мужності посадити цього московського агента раніше - можливо, цих вбивств і не було б. Тому у теракті в Харкові винні не лише терористи та їх господарі у Кремлі. Винні і ті можновладці, які не посадили Кернеса", - пише Ляшко.

Ляшко нагадав про харківського мера, який нещодавно відкрито заявив у пресі, що не вважає Росію країною-агресором, що є розбіжним з позицією української влади та народу в цілому.

Читайте також:В Харкові введено найвищий рівень антитерористичної загрози, - Турчинов

"Раніше він брав участь у мітингах сепаратистів у Харкові, чим сприяв розхитуванню громадського спокою та підриву державного суверенітету. Якщо у нас такі заслані козачки представляють владу, тоді не зрозуміло, навіщо наші хлопці, у тому числі, харків'яни, гинуть на Донбасі. Я переконаний, що в умовах військового конфлікту, подібні заяви службовця місцевого самоврядування несуть в собі загрозу національній безпеці та територіальній цілісності України"- зазначає депутат.

Нагадаємо, що під час мирної ходи у центрі Харкова стався вибух. У прокуратурі Харківщини повідомили про трьох загиблих та близько 10 поранених. Згідно з інформацією, вибух стався, коли формувалася колона, щоб йти від Палацу спорту на Площу Конституції, де планувалося проведення громадської панахиди за воїнами, загиблими в АТО.

Секретар Ради національної безпеки і оборони Олександр Турчинов заявив, що в Харкові введено найвищий рівень антитерористичної загрози. 

Читайте також:Опубліковано відео вибуху в Харкові