Події
2 жовтня 2019
Депутати Броварів прирівняли підписання «Формули Штайнмаєра» до державної зради (документ)
Депутат Броварської міської Ради Є.В.Гредунов ініціює прийняти звернення до Верховної Ради України та Президента.
news-image

У зв'язку із прийняттям «формули Штайнмаєра», депутат Броварської міської Ради VІ скликання Є.В.Гредунов звернувся до міського голови та депутатів Броварів, повідомляє «Є!» із посиланням на документ звернення.   

Гредунов вимагає прийняти звернення до Верховної Ради України та Президента.

Вимагаю зібрати позачергову сесію міської Ради 7 жовтня о 10.00 та прийняти звернення до Верховної Ради України, Президента України про недопустимість поступок агресору та відповідальність за зраду державних інтересів країни", - йдеться у документі.

 

 

Нагадаємо, що 1 жовтня українська делегація під час засідання Тристоронньої контактної групи (ТКГ) у Мінську підписала "формулу Штайнмайєра".

Одразу після брифінгу Зеленського націоналісти заявили про державну зраду та "безстрокову акцію проти капітуляції". 

Формула Штайнмаєра — метод імплементації Комплексу заходів щодо виконання Мінського протоколу, запропонований німецьким політиком Франком-Вальтером Штайнмаєром, який полягає у варіанті врегулювання конфлікту на Донбасі шляхом надання спочатку тимчасового особливого статусу окремим територіям Донбасу, а потім — після доповіді представників ОБСЄ за підсумками виборів на непідконтрольній Україні території — надання постійного особливого статусу цим територіям

Читайте також:Оприлюднено лист Кучми з узгодженим текстом «формули Штайнмайєра»