Суспільство
22 лютого 2015
Руслана: Я щиро бажаю росіянам знайти, відкрити, почути свій "Майдан"
news-image

Руслана на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook написала свої побажання росіянам і поділилася думками про роль держави.

«Я щиро бажаю росіянам знайти, відкрити, почути свій "Майдан".В Україні був свій Майдан. В Україні, таким чином зрозуміли очищення влади."

"Я бажаю росіянам свого очищення! Очищення влади, розуму, духу. Нехай це очищення буде іншим. Хай шляхи, якими вони підуть, не будуть схожі на наші. Але те, що їм очищення необхідно, - це безперечна істина. Якщо росіяни дійсно хочуть вдихнути на повні груди справжній повітря свободи, повітря вільного суспільства - суспільства, яке живе так, як хоче, має для цього всі можливості, де ніхто нікого не змушує, ніхто не програмує, і ніхто нікому не промиває мізки.

Держава створена для того, щоб служити людині, і людина в державі відчувала себе вільною. Саме цього відчуття вільного життя я бажаю росіянам. Можливо, росіяни зараз скажуть, що вони і так живуть вільно, і їм нічого не потрібно. Можливо, що багато з них так і думають. Але...

Але рано чи пізно кожна людина намагається сказати правду. Хоча б собі. Хоча б упівголоса. Хоче бути почутим. Або хоча б почути. Майже кожен росіянин точно знає, а хто не знає, то, принаймні, розуміє, а хто досі не зрозумів, то все одно здогадується - всіх їх нещадно обкрадають! Цинічно, нахабно, заглядаючи в очі з фарисейським питанням:

«Хіба не цього ми всі хотіли? Хіба ми не велика держава? Хіба нам погано, коли іншим ще гірше?».

Росіяни, у вас крадуть величезні гроші! У вас крадуть чесне ім'я! У вас забирають залишки свободи і вільнодумства! У вас крадуть ваше майбутнє!

Ви платите страшну ціну за те, що паразитує на тілі однієї з найбагатших країн світу номенклатурно-олігархічний клан з кдб-шним «душком», злочинною сутністю і параноїдальним русофюрером мав можливість і надалі вершити воєнні та гуманітарні злочину, роблячи ваші долі і душі розмінною монетою, а ваше життя ще біднішими. Ви погоджуєтесь на «спокій» в обмін на смерть ближнього. Ви робите вигляд, що вірите пропаганді, щоб не ставити собі складних питань і не давати на них важких відповідей. Держава-велетень з зґвалтованим народом і паралізованою волею платить криваву данину ненаситним кремлівським карликам, відправляючи своїх дітей, вбивати чужих дітей, забираючи чужу волю і чужу землю. Невже цього вас вчили матері, даровавшие вам життя? Невже цього ви будете вчити своїх дітей? Кожна людина народжується вільною! Згадайте про це. Хоча б на мить», - написала Руслана.

Читайте також: «Ти ще відкриєш очі», – Руслана присвятила пісню Кузьмі (відео)