Події
4 жовтня 2019
Авіакатастрофа АН-12 на Львівщині: стали відомі імена загиблих
Загинуло п'ятеро людей.
news-image

В аварії літака, який аварійно приземлився поблизу Львівського аеропорту, загинуло 5 осіб, повідомляє ТСН, передає   «Є!»

Серед загиблих - командир Віталій Степаненко, Маєвський Ігор, який був помічником командира, а також Кузьменко Юрій  - штурман, Завадюк Ігор - бортовий технік і Кириленко Володимир – радіооператор.

Серед тих, хто вижив і вже прооперований, два інженери: Шахов Олег та Амелькін Андрій, а також ще один бортовий технік Корякін Андрій. За їхні життя зараз борються лікарі.

Відомо, що всі, що вижили, були у носовій частині літака. 

Нагадаємо, сьогодні, 4 жовтня, поблизу Львова здійснив аварійну посадку транспортний літак Ан-12. Спочатку він зник з радарів, а потім аварійно приземлився за 1,5 км від злітно-посадкової смуги міжнародного аеропорту «Львів». В літаку перебували семеро членів екіпажу і людина, яка супроводжувала вантаж. З них п’ятеро осіб загинули, троє госпіталізовані.

У прес-службі аеропорту «Львів» повідомили, що літак летів з Віго (Іспанія) до Стамбулу (Туреччина). Він мав сісти у львівському аеропорту на дозаправку. За фактом події відкрито провадження за ч. 3 ст. 276 (порушення правил безпеки руху або експлуатації залізничного, водного чи повітряного транспорту) Кримінального кодексу України.

Читайте також: Біля Львова здійснив аварійну посадку Ан-12, є загиблі