Війна
7 жовтня 2019
«Ми залишаємо позиції, за які заплатили кров'ю чотирьох моїх бійців», - комбат 93-ї бригади
За словами військового, під час розведення військ українські воїни залишатимуть свої позиції, а найманці РФ імітуватимуть відхід.
news-image

Під час розведення сторін на окремих ділянках на Донбасі українські воїни залишатимуть свої позиції, а найманці РФ імітуватимуть відхід. Про це на своїй сторінці у фейсбуці написав комбат 93-ї бригади Сергій Плахотник, передає «Є!»

Лапоть, карту купи! А я тим часом куплю за ящик горілки квиток у перший ряд, щоб подивитись, як представники влади відвідають Петровське, а Президент гарантуватиме безпеку його мешканців. Хіба що влада сепарська. Покажіть хто-небудь на карті, що від Петровського до наших позицій від 1,5 до 3 км. Кров'ю тільки моїх чотирьох хлопців та потом декількох батальйонів будувались ті позиції.

Та основна проблема у тому, що ми залишатимемо свої позиції, а сепари імітуватимуть відхід з нікому непотрібної Вікторівки і відійдуть саме на Петровське. І на предмет настроїв мешканців цього села та сусідньої Стили ілюзій не може бути. Передайте Пристайку: його вже нає&@ли", - написав комбат.