Україна
22 лютого 2015
Стець анонсував запуск двох українських телеканалів: Ukrainian Tomorrow та військового
Протягом місяця Міністерство інформаційної політики України запустить телеканал іномовлення Ukrainian Tomorrow.
news-image

Він стане противагою російським пропагандистським каналам, у тому числі Russia Today, які зараз активно працюють на території Європи.

Про це повідомив міністр інформаційної політики України Юрій Стець у Львові під час робочої поїздки, передає Є! Єдність.інфо з посиланням на УНІАН

«Телеканал БТБ від Нацбанку через два тижні передадуть міністерству, і протягом місяця запрацює Ukrainian Tomorrow», - уточнив він.

Керівник міністерства повідомив, що канал іномовлення буде функціонувати на кошти Державної телерадіокомпанії «Всесвітня служба «Українське телебачення і радіомовлення» (УТР).

«Цих коштів буде недостатньо, і тому фінансову підтримку надаватимуть наші партнери з Європи та Сполучених Штатів Америки. Це повинен бути високоякісний канал, який транслюватиметься по всьому світу», - додав Стець .

Він також повідомив і про створення військового каналу: «Президент України поставив завдання протягом місяця-двох запустити військовий канал. Ми передамо його Міністерству оборони України. Це буде канал наших Збройних сил».

Читайте також: У чорний список Києва потрапили всі російські телеканали, окрім «Дощу»