Резонанс
11 жовтня 2019
Стало відомо, хто заплатив за частування для журналістів під час прес-марафону Зеленського
Скільки коштів заплачено за їжу для представників ЗМІ, не уточнюється
news-image

Прес-марафон президента України Володимира Зеленського оплатило Державне управління справами. Про це журналістам розповів заступник голови Офісу президента Кирило Тимошенко, передає «Є!»

Ми платили за їжу, якої пригощають журналістів. За оренду ми не платимо», - сказав Тимошенко.

Скільки коштів платників податків заплачено за їжу для представників ЗМІ, не уточнюється. Стосовно загальної вартості заходу, Тимошенко порадив зробити запит у ГУС (Головне управління справами).

Таким чином, поки невідомо, який прибуток завдяки заходу отримали власники фудкорту Kyiv Food Market, проте реклама для закладу була непогана.

Відомо, журналістам і президенту подавали тарілки з бургерами (Копер Бургер, 159 грн) і картоплею (36 грн). Крім того, на столі стояли піци. А в якості напоїв на столі була газована і негазована вода і кола.

Журналісти, які чекали на свою чергу, також могли перекусити сирною піцою, круасанами і чизкейками. Представникам преси пропонували каву, чай, воду і соки.

За словами Кирила Тимошенка, формат спілкування з пресою був ініціативою самого президента, пишуть Факти.

Він сказав, що, якщо буде великий зал, ми проведемо прес-конференцію дві-три години, все одно не зможуть всі поставить питання. А так президент намагається відповісти всім, журналісти можуть ставити уточнюючі питання», - пояснив чиновник.

Відзначимо, що президент активно запрошував журналістів пригощатися виставленим на столи фаст-фудом, причому і сам не відмовився від запропонованої йому їжі.

Момент потрапив на відео.

Вибачте, будь ласка, розумію, що це не дуже красиво. Візьміть, хтось ще, тому що я не можу один! А ви поїли? Будете? Ну, візьміть шматочок! », - запрошував Зеленський.

У якийсь момент він навіть почав спілкуватися з пресою з повним ротом.