Уряд пропонує українцям нову схему розподілу доходів
Гончарук: Уряд запропонував українському суспільству контракт: всі наші доходи будемо ділити 70 на 30
news-image

Уряд пропонує українцям 70% дохідної частини витрачати на інфраструктуру, енергозбереження та людський капітал, 30% - на "побутові" витрати держави, сказав прем'єр-міністр України Олексій Гончарук, пише «Є!»  з посиланням на Гордон.

Кабмін України пропонує ділити всі доходи держави 70 на 30. Про це 10 жовтня в Facebook заявив прем'єр-міністр України Олексій Гончарук.

У програмі дій уряд запропонував українському суспільству такий контракт: всі наші доходи ми будемо ділити 70 на 30. 70% доходів - на користь майбутнього - на інфраструктуру, енергозбереження та людський капітал. 30% - на" побутові "витрати держави", - сказав він.

Гончарук підкреслив, що для цього потрібен стрімке економічне зростання.

Досягти його можна просто: скасувати" совкові "заборони і відкрити ринок землі, модернізувати трудові відносини, продати півтори тисячі непрацюючих держпідприємств, викорінити корупцію на митниці і не тільки на митниці. Роботи багато, і ми її вже стрімко почали! Так, ще є окремі товариші, які продовжують ходити по владних кабінетах, намагаються про щось "домовитися". Дуже дивуються, що у них нічого не виходить! Ці люди просто не хочуть, щоб Україна розвивалася, їм зручно жити в тіньовий країні "схематозів".

Читайте також:Кучер запропонував звільнити роботодавців від сплати єдиного соціального внеску за працівників, які не досягли 27-річного віку