Війна
12 жовтня 2019
Від початку доби російські окупанти на Донбасі 4 рази обстріляли військових – ООС
Впродовж поточної доби втрат внаслідок ворожих обстрілів серед особового складу Об'єднаних сил немає
news-image

11 жовтня, збройні формування Російської Федерації та її найманці 8 разів порушили режим припинення вогню, інформує «Є!», з посиланням на УНІАН.

Противник обстріляв позиції підрозділів Об'єднаних сил із заборонених Мінськими угодами мінометів калібру 120 та 82 мм, а також з гранатометів різних систем та стрілецької зброї. Про це повідомляє прес-служба Операції об'єднаних сил.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "СХІД" противник здійснив 6 обстрілів позицій Об'єднаних сил: два рази поблизу Водяного – з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї; неподалік Талаківки – зі станкового протитанкового гранатомета і стрілецької зброї; біля Славного та Новотроїцького – з великокаліберних кулеметів.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "ПІВНІЧ" противник здійснив 2 обстріли позицій Об'єднаних сил: біля Новолуганського – з мінометів калібру 120 і 82 мм, а також з автоматичних гранатометів, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї; у районі Південного – з ручних протитанкових гранатометів і стрілецької зброї. Внаслідок ворожих обстрілів жоден військовослужбовець зі складу Об'єднаних сил не постраждав. Від початку цієї доби збройні формування Російської Федерації та її найманці 4 рази порушили режим припинення вогню. В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "СХІД" противник здійснив 4 обстріли позицій Об'єднаних сил: двічі біля Водяного – зі станкових протитанкових гранатометів та мінометів калібру 120 мм; поблизу Пищевика – з автоматичного гранатомета і стрілецької зброї; неподалік Новогнатівки – зі станкового протитанкового гранатомета. В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "ПІВНІЧ" обстрілів позицій Об'єднаних сил не зафіксовано. Впродовж поточної доби втрат внаслідок ворожих обстрілів серед особового складу Об'єднаних сил немає.

Читайте також: «Азов» заявив про повернення на передову Донбасу