Фільми тижня: найактуальніші новинки для перегляду на вихідні
Читайте про найактуальніші новинки фільмів цього тижня
news-image

Що подивитись в неділю? «Є!» розповість вам, які цікаві новинки будуть актуальні для перегляду цього тижня або просто сьогодні ввечері.

1. «Захар Беркут»

Рік 1241. На нашу землю прийшли гості, яких ніхто не кликав - монголо-татари під проводом жорстокого хана Бурунди. Ця орда рухається на захід, знищуючи все на своєму шляху. Дійшовши до Карпатських гір, вони вирішили трохи відпочити, розбити табір. Вночі туди проникло кілька місцевих мисливців - брати Беркути, які звільнили всіх полонених. Бурунда був в люті, коли про це дізнався. Тепер він вважає своїм обов'язком помститися кривдникам і знищити місцеві поселення. Зрадник Тугар Вовк розповів хану про секретну стежку, як пробратися до ворога і знищити його. Місцеві мисливці на чолі з Захаром Беркутом абсолютно не хочуть знищення поселень, тому створили свій план, як зупинити монголів раз і назавжди.

2. «Джокер»

Готем, початок 1980-х років. Комік Артур Флек живе з хворою матір'ю, яка з дитинства вчить його «ходити з посмішкою». Намагаючись нести в світ гарне і дарувати людям радість, Артур стикається з людською жорстокістю і поступово приходить до висновку, що цей світ отримає від нього не добру посмішку, а посмішку лиходія Джокера.

3. «До зірок»

Батько інженера армійського корпусу Сполучених Штатів Америки Роя МакБрайда двадцять років тому вирушив на посаді капітана корабля з секретною місією на пошуки позаземної цивілізації. Через шістнадцять років після початку експедиції корабель зник. Крім того, стало відомо, що чоловік експериментував із матеріалом, який може поставити під загрозу існування всього живого у Всесвіті. Настав час самого Роя відправитися на пошуки батька, а також, щоб розібратися з цими експериментами. Ця подорож відкриє багато секретів, які по-новому покажуть людське існування та наше місце в космосі. Якщо його батько шукав нові цивілізації, то сам Рой повинен врятувати нашу.

4. «Де ти поділась, Бернадетт»

Бернадетт Фокс була найцікавішою особою у світі архітектури. Але вирішила покинути роботу заради родини. Тепер вона живе у Сіетлі разом із чоловіком й донькою-підлітком. Та одного дня жінка все ж вирішила ризикнути і знову віддатися улюбленій справі. Рідні вражені — Бернадетт безслідно щезла! 

5. «Воно-2»

У другій частині екранізації культового роману Стівена Кінга події розгортаються через 27 років після того, як група школярів боролася зі злим клоуном-вбивцею Пеннівайзом. Герої подорослішали і тепер живуть спокійним життям у різних містах. Але колись вони пообіцяли один одному, що повернуться до рідного містечка Деррі, якщо Воно повернеться. Цей момент настав. 

Читайте також:
Читайте також: Розпочав з нокауту: Олександр Усик здобув дебютну перемогу у суперважкому дивізіоні (відео)