Події
14 жовтня 2019
Луганський сепаратист приїхав до Києва та хоче «боротися з нацистами»
Чоловік давно є в базі "Миротворець".
news-image

До Києва приїхав луганський сепаратист, прихильник "руського миру" Андрій Недовес, який вже багато років є у базі Миротворець. Про це пише журналіст Сергій Іванов, передає «Є!»

Фото з Києва Недовес розмістив на своїй сторінці у ФБ, зазначивши, що приїхав та буде "захищати столицю від С14 та інших радикалів".

Під час війни колаборував з окупантами, сприяв проведенню сепаратистського референдуму, брав участь у нарадах з сепаратистськими ватажками, на його заводі ремонтувалася російська військова техніка, мав комерційні зносини з російським воєнпромом, не вилазив з Москви. Активно співпрацював з репресивними органами «ЛНР», доносив на на проукраїнських активістів та їх близьких, щільно працював російськими пропагандистами", - пише про "гостя" з Луганщини Сергій Іванов.

Крім того, як зазначив журналіст, у 2016-му Недовес був фігурантом кримінального провадження про відмивання грошей.

Якщо такі кадри стікаються до Києва, значить тут щось планується - це вже очевидно. З одного боку, це погано, оскільки демонструє абсолютну імпотентність правоохоронної системи, з іншого - ми готові до зустрічі з такими персонажами набагато краще, ніж п‘ять років тому.

Ви думали, що «русская весна» - це десь? Зустрічайте", - підсумував Сергій Іванов.