Події
14 жовтня 2019
Хочу попросити вибачення в усіх учасників акції «Ні капітуляції», які прийшли за покликом серця, - Арахамія
Раніше він висловив упевненість, що більшість учасників протестів проти "формули Штайнмайєра" вийшли з ідеологічних міркувань, проте не всі.
news-image

Глава фракції "Слуги народу" Давид Арахамія підкреслив, що у нього не було наміру образити учасників акції "Ні капітуляції". Про це він написав у фейсбуці, передає Цензор.НЕТ, передає «Є!»

Цей пост я пишу, прочитавши відкритий лист до мене від Айдера Муждабаєва. Прочитавши його, я переосмислив сказане мною в інтерв'ю "Лівому Берегу". Я хочу публічно попросити вибачення в усіх учасників акції "Ні капітуляції", які прийшли туди за покликом свого сердця та душі. В мене не було наміру їх образити, але вийшло так, що я це зробив - за це я і перепрошую. Всю іншу інформацію, яку я маю, передам у вівторок в Головне Управління Служби Безпеки України. Я повинен був це зробити напередодні Дня Захисника України. Дякую за увагу і гарного Вам свята", - написав він.

Зазначимо, що в своєму зверненні журналіст Айдер Муждабаєв розкритикував Арахамію за фразу про 5% продажних учасників акцій проти капітуляції.

 

За ці слова на вас не образяться ті "5% продажних", яких немає. Але ці слова дуже сильно налаштовують проти вас тих, хто відданий Україні на 100%. Цими словами ви методично робите собі з найвідданіших Україні людей ворогів. Боюся, що ви вже зробили, але ще можна спробувати від айсберга відрулити. А якщо продовжите - процес точно і швидко стане незворотнім", - зазначив він.

Хочу публічно попросити вибачення в усіх учасників акції Ні капітуляції, які прийшли за покликом серця і душі, - Арахамія 02

Нагадаємо, глава фракції "Слуги народу" Давид Арахамія в інтерв'ю Lb.ua висловив упевненість, що більшість учасників протестів проти "формули Штайнмайєра" вийшли з ідеологічних міркувань, проте не всі.

Я впевнений, що малій частині людей оплачують участь в акціях, але реальних протестувальників набагато більше. 95% вийшли на Майдан з ідеологічних міркувань, але це не означає, що немає 5%, які отримують гроші. Може бути, росіяни платять, може - Петро Олексійович або хтось ще", - повідомив він, зазначивши, що ці 95% - "україноботи".