Політика
14 жовтня 2019
Зеленський з'їздив на передову і розповів про «друге народження» українців
Який населений пункт відвідував президент невідомо
news-image

Президент Володимир Зеленський в рамках робочої поїздки в Донецьку область на лінію дотику і зустрівся з українськими вояками, повідомляє прес-служба глави держави, пише «Є!»  з посиланням на comments.ua.

picture

picture

Зеленський, виступаючи перед бійцями, зазначив, що раніше українці жили безтурботно і думали, що війна їх не зачепить.

Анексований Крим та початок війни на Донбасі, стрічки жахливих новин з кількістю жертв, обстрілів, захоплених населених пунктів. Це все була дійсно шокова терапія, немов дві тисячі вольт пропустили по тілу нашої рідної України", - сказав президент.

picture

picture

Глава держави додав, що українці не стали здаватися агресору, а вибрали боротьбу.

Такі моменти є дійсно моментами істини, коли в цілого народу є два шляхи: перший – здатися і назавжди зникнути з лиця землі. Або народитись вдруге, всупереч усьому... Ми обрали саме цей шлях. Чому? Відповідь дуже проста: бо ми українці, вільні і незламні", - додав президент.

picture

У прес-службі глави держави не вказали який саме прифронтовий населений пункт він відвідував. Однак відомо, що він вшанував пам'ять і поклав квіти до пам'ятника захисникам Авдіївки та заступнику командира батальйону 72-ї окремої механізованої бригади, Героя України Андрія Кизила

picture

Крім того, Володимир Зеленський вручив нагороди і годинник п'яти бійцям 92-ї окремої механізованої бригади оперативного командування "Схід" Сухопутних військ Збройних сил України.

picture

Читайте також:Президент з дружиною поклали квіти біля Стіни пам’яті