Події
15 жовтня 2019
На Харківщині чоловік поранив ножем у пах ґвалтівника своєї дружини
Чоловіку загрожує до 8 років тюремного ув’язнення, ґвалтівнику - 5.
news-image

Поліцейські Харківщини затримали 27-річного чоловіка, який наніс тілесні ушкодження ґвалтівнику своєї дружини, передає «Є!» із посиланням на поліцію регіону.

Зазначається, що вночі 13 жовтня до чергової частини Шевченківського відділення поліції Куп’янського ВП ГУНП звернулася місцева жителька із заявою про зґвалтування. 

Поліцейські встановили, що потерпіла перебувала в кафе, розташованому неподалік від її дому. Заявниця разом із чоловіком відпочивали у компанії друзів. Близько першої години ночі жінка вирішила піти додому, але чоловіку про це не повідомила. Біля будинку її наздогнав невідомий, який із застосуванням фізичного насильства вступив з нею в статевий зв'язок", - йдеться в повідомленні правоохоронців.

Чоловік потерпілої, повертаючись додому, почув крики дружини про допомогу.  Він схопив кривдника, ударив його по голові та наніс нападнику кілька ударів ножем в область паха.

Побачивши наближення  поліцейського автомобіля, чоловік потерпілої з місця злочину втік.

25-річного ґвалтівника із сильною кровотечею було госпіталізовано до районної лікарні.

За вказаним фактом було розпочато кримінальні провадження за статтями Зґвалтування та Умисне тяжке тілесне ушкодження.

Чоловік, який спричинив тілесні ушкодження, затриманий працівниками карного розшуку. Йому загрожує до 8 років тюремного ув’язнення. Інший зловмисник, якому після завершення лікування та результатів експертиз буде повідомлено про підозру у скоєнні зґвалтування, може відправитися за грати на 5 років. 

Читайте також: У Харкові обстріляли трамвай