Політика
23 жовтня 2019
Один «слуга народу» самостійно пройшов детектор брехні
Нардеп не радився з фракцією
news-image

Глава парламентської фракції "Слуга народу" Давид Арахамія повідомив, що народний депутат від "Слуги народу" Олександр Качура пройшов перевірку на детекторі брехні, передає  Є Харків! з посиланням на comments.ua.

Арахамія зазначив, що нардеп зробив все без узгодження з фракцією.

Так, пане Качура. Пішов сам і навіть не порадився з нами. Це його була (ініціатива - ред.). Бо він є автором одного із законопроектів. Він сам сказав, хоча я не в комітеті, я піду щоб потім не було ніяких інтриг. Це добре. Бачите, люди з "Слуги народу" демонструють повну інтригу", - підкреслив голова фракції.

Варто відзначити, що Давид Арахамія і заступник голови Комітету з питань фінансів Верховної Ради Олександр Дубинський пройдуть перевірку на поліграфі сьогодні о 20:00.

Нагадаємо, раніше в ЗМІ з'явилася інформація, що 11 народних депутатів від партії "Слуга народу" нібито отримали по 30 тис. дол. за голосування проти антикорупційного законопроекту під час засідання Комітету Верховної Ради з питань фінансів і банківської діяльності.

Заступник голови фракції "Слуга народу" Євгенія Кравчук заявила, що перевірка нардепів на детекторі брехні відбудеться після консультації у психолога та спілкування з керівництвом фракції.

Спеціалізована антикорупційна прокуратура порушила за даним фактом кримінальну виробництво.

Президент Володимир Зеленський заявив, що всі члени парламентського комітету з питань фінансів повинні пройти перевірку на поліграфі.

Читайте також:У Раді створили міжфракційне об'єднання КУБАНЬ