Події
30 жовтня 2019
Перша бійка в Раді
У Раді Тищенко відірвав ґудзик Скорику, а той поставив хрест на Зеленському
news-image

У середу, 30 жовтня, у Верховній Раді IX скликання виникла бійка між депутатом від ОТЗЖ Миколою Скориком та парламентарієм від "Слуги народу" Миколою Тищенком, пише «Є!»  з посиланням на Uaportal.

Бійка між депутатами Тищенком та Скориком сталася після того, як в Раді обговорили можливість створення ТСК з питання розслідування масових заворушень 2 травня 2014 року в Одесі.

Відразу ж після обговорення і голосування про відповідну постанову стався вищевказаний інцидент. Тищенку вдалося відірвати гудзик з піджака Скорика.

Перший віце-спікер парламенту Руслан Стефанчук намагався заспокоїти депутатів, пригрозивши закриттям засідання, проте бійка тривала.

Пізніше на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook Микола Скорик за мотивами даного інциденту заявив, що він розчарувався у владі Зеленского.

Я віддав Вам свій голос у другому турі. Головна причина-щоб не було Порошенка", - сказав політик, зазначивши, що помилився.

У Раді Тищенко відірвав ґудзик Скорику, а той поставив хрест на Зеленському: відео

За його словами, правління Зеленського практично нічим не відрізняється від президентства Порошенка.

Сьогоднішнє голосування в Раді по ТСК щодо подій 2-го травня в Одесі це чітко показало. На превеликий жаль", - підкреслив Скорик.

Читайте також:Рада не прийняла зміни в закон про протидію торгівлі людьми