Політика
31 жовтня 2019
Директор Департаменту земельних ресурсів КМДА Оленич – проросійський сепаратист, – свободівець
Директор Департаменту земельних ресурсів Київської міської державної адміністрації Петро Оленич є проросійським сепаратистом і провокатором
news-image

Про це на своїй сторінці у Facebook заявив депутат Київської міської ради від ВО «Свобода» Володимир Назаренко, навівши відповідні докази і приклади, пише «Є!» .

Поки одні здають наші території і відводять війська у Золотому, сепаратисти проявляють себе у столиці! Визначити агресорів у мирному місті стало можливо завдяки впертості самого Оленича, так, ми говоримо саме про нього. Петро Оленич є директором найбільш корупційного «земельного» департаменту. Чули про протести протягом останніх років щодо незаконних забудов? Чи про вируб зелених зон?» – написав Назаренко.

 За його інформацією, на велику посаду Оленич потрапив завдяки тісним зв’язкам із проросійською сім’єю екс-нардепа від Партії Регіонів Ірини Бережної, котра у 2017 році загинула у ДТП. Депутат пояснив, що зараз Оленич «підпорядковується» матері Ірини Бережної. 

У минулому, він – помічник Ірини Бережної. Позавчора відбувся напад проросійських молодиків на мирних людей. Тітушки відстоювали перейменування Українських вулиць на «Ватутіна» і «Московську» і напали включно на депутатів-націоналістів. Після це випустили в ефір на «Россия-1», а коментувала його сама Бережна (мати, – ред.), якій підпорядковується Оленич. У ефірі напад обговорювався і виправдовувався близько 15 хвилин», – зазначив свободівець.

Пояснюючи зв'язок з цими подіями Петра Оленича, київський обранець підкреслив, що у своїх документах він вперто продовжує називати вулиці проросійськими назвами. Так, проекти рішень, які готує його департамент, досі містять назву «Ватутіна».

Як довго агресори будуть бити наших людей у судах і вільно почувати себе в мирних українських містах? Хто їх найняв, щоб виводити це у прайм-тайм туди, де мама Бережна виправдала свого Оленича? Чи, можливо, час покласти край інформаційним агресіям та чиновникам, які грабують наше місто, і за ці ж кошти, влаштовують проросійські провокації?» – завершив Володимир Назаренко.

Читайте також:Верховна Рада проголосувала за повернення в Кримінальний кодекс статті, яка передбачає покарання за незаконне збагачення