Політика
3 листопада 2019
В Офісі Президента офіційно спростували інформацію про бійку між Богданом і Бакановим
Раніше інформацію про бійку між Богданом і Бакановим повідомив журналіст Станіслав Речинський
news-image

Заступник керівника Офісу президента України Кирило Тимошенко спростовав інформацію про бійку між керівником ОПУ Андрієм Богданом і головою Служби безпеки України Іваном Бакановим.

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook, інформує «Є!», з посиланням на prm.ua.

Ми спростовуємо цю інформацію, хоч особливого спростування вона не потребує, бо є вигаданою від початку і до кінця. В черговий раз надбанням громадськості став фейк, не заснований на жодному джерелі, який заслуговував би хоч якоїсь довіри. Шкода, що на нього ведуться серйозні видання, яким довіряють люди, - відзначив Тимошенко, повідомлення якого поширила на своїй сторінці у Facebook і прессекретар президента Юлія Мендель.

Раніше інформацію про бійку між Богданом і Бакановим повідомив журналіст Станіслав Речинський.

У середу на Банковій побилися Баканов і Богдан. Богдан із тих пір на роботу не виходить. Причина конфлікту — призначення начальника ГСУ СБУ. Богдан хотів Нескоромного. Баканов — Вовка. Богдану вибили зуб. Крім того, Зе підписав подання Баканова на звільнення двох заступників голови. Бухарева та Нескоромного. Дублика не підписав, — написав Речинський у Facebook.

Згодом цю інформацію підтвердила журналістка Соня Кошкіна. 

Фактаж весь підтверджую — перевірила, - повідомила Кошкіна у своєму повідомленні у Telegram-каналі і на сторінці в Facebook.

Читайте також: Бійка на Банковій: Баканов вибив Богдану зуб, - журналіст