Політика
6 листопада 2019
Рабінович: Країною керують старі корупціонери і недотепи, а не «нові обличчя» (відео)
Політик переконаний, що нова влада веде країну в ще більшу прірву.
news-image

Зі зміною влади в Україні знову прийшла біда, тому що ті, кому ми повірили в черговий раз, ведуть країну в ще більшу прірву.

Про це заявив народний депутат України, співголова фракції «Опозиційна платформа - За життя» Вадим Рабінович в прямому ефірі програми «Пульс» на телеканалі «112 Україна», пише «Є!» з посиланням на сайт партії.

Нинішня владна команда сформувала Кабінет Міністрів за якимось дуже дивним принципом: міністр повинен або в гей-парадах брати участь, або на фашистські концерти ходити, або належати до «групи Сороса»», - звернув увагу політик.

Вадим Рабінович вважає, що «під виглядом оновлення до влади прийшли або старі корупціонери, або нові люди, але тупі ...».

Ви ж говорили про гідність! А яка гідність у народного депутата від «Слуги народу» Богдана Яременка, який листувався з повією в Раді (нехай це і його особиста справа)? Хіба він - глава парламентського комітету з міжнародних справ - може бути обличчям нашої країни? Ні, він - не обличчя, а рожа! Якби він думав про країну, то після цього скандалу сам склав би з себе повноваження! А замість цього він ще й журналістів звинуватив у тому, що вони опублікували листування. А як поводяться колеги по його фракції? Ні, вони не засуджують дії, навпаки, вони висловлюють свою підтримку і тиснуть йому руку», - обурився політик.

Сумнівається співголова фракції «Опозиційна платформа - За життя» і в компетенції міністра розвитку економіки, торгівлі і сільського господарства Тимофія Милованова, який вважає, що «тотальна приватизація знищить корупцію».

Міністр Милованов, який, до слова, сам себе назвав дебілом, сказав наступне: «Ми повинні продати всі найбільші підприємства України, щоб уникнути корупції ». Де зв'язок?! .. Ще одна його заява: влада хоче продати землю не для наповнення бюджету чи збільшення соціальних виплат, а для погашення зовнішніх запозичень. Але це ж неприпустимо! .. Ми що, приречені на цих шизофреніків ?!», - дивується Вадим Рабінович.

Окрема порція критики від народного депутата дісталася і прем'єр-міністру Олексію Гончаруку і очолюваному ним Кабінету Міністрів.

Після парламентських виборів президент Зеленський нам сказав, що прем'єр-міністром буде справжній всесвітньо визнаний економіст. Знайшли вони цього Гончарука, який, як з'ясувалося, свій диплом купив десь в переході ... Може, він розумний сам по собі? Ні! Він елементарних речей, виявляється, не розуміє, і збирається вчитися управляти економікою у нас - у політиків з досвідом. А тепер уявіть, що пацієнт прийшов до стоматолога, де замість лікаря його чекає дресирувальник, який хоче вчитися лікувати зуби на цьому пацієнті. Хіба останньому це сподобалося б? Навряд чи! А нам сказали, що зараз ті люди, які писали жарти в «95 кварталі», знайомили президента з дружиною і тещею, наведуть в країні порядок ... Та який порядок вони можуть навести ?!», - обурився політик.

Співголова фракції «Опозиційна платформа - За життя» звернувся до українців: 

Люди, прокиньтеся! Жити хочеться краще, а доводиться веселіше ».

Проте, він упевнений, що «ми не приречені на це». Якщо президент Зеленський зі своєю командою не виправлять ті помилки, які вони роблять, то народ на наступних виборах скаже: 

«Так, ми помилилися, але ми це зараз виправимо», - резюмував Вадим Рабінович.

Читайте також:Пенсії нижче мінімуму й без обіцяних зарплат: як новий «бюджет боржника» вдарить по українцях