Війна
8 листопада 2019
Ворог зірвав розведення сил та засобів у районі Богданівки та Петрівського, - штаб
8 листопада о 12.00 годині українська сторона готова була розпочати практичний процес розведення сил та засобів на ділянці №3, що в районі населених пунктів Богданівка і Петрівське Донецької області.
news-image

Ворог зірвав розведення сил та засобів у районі Богданівки та Петрівського.

Про це повідомляє «Є!» з посиланням на сторінку Фейсбук Операції об'єднаних сил.

Вчора українська сторона, через МЗС, поінформувала ОБСЄ щодо готовності до розведення. Сьогодні, 8 листопада, о 12.00 годині, українська сторона готова була розпочати практичний процес розведення сил та засобів на ділянці №3, що в районі населених пунктів Богданівка і Петрівське Донецької області, - йдеться у повідомленні.

Варто зазначити, що дата була визначена, враховуючи останнє порушення режиму припинення вогню.

Дата була визначена, враховуючи останнє порушення режиму припинення вогнюна ділянці розведення №3, яке було зафіксовано 30 жовтня цього року. Цей факт відображений у щоденному звіті Спеціальної Моніторингової Місії ОБСЄ від 31 жовтня. Повідомлення про готовність до розведення сьогодні, 8 листопада, від ворожої сторони не надійшло. Таким чином противник зірвав не тільки процес розведення, а й вкотре порушив міжнародні домовленості",- повідомили військові.

 

Також раніше стало відомо, що представники "ДНР" повідомили місію ОБСЄ про готовність поновити процес відведення військ у Петрівському 9 листопада, тоді як Об'єднані сили запланували відхід на 8 листопада.

Читайте також:АТОвець зареєстрував в КМДА акт свого самоспалення - чому? Ексклюзивний коментар Аблязіза Усеїнова