Політика
12 листопада 2019
Рабінович: Влада хоче продати землю і вже навесні з грошима втекти з країни (відео)
Політик нагадав про пропозицію глави держави Володимира Зеленського прийняти закон в першому читанні, а потім нібито будуть вноситися правки і проводитися референдум з даного питання.
news-image

Народний депутат України, співголова фракції «Опозиційна платформа - За життя» Вадим Рабінович в кулуарах Верховної Ради прокоментував ситуацію навколо продажу української землі.

Про це пише «Є!» з посиланням на сайт партії.

Політик нагадав про пропозицію глави держави Володимира Зеленського прийняти закон в першому читанні, а потім нібито будуть вноситися правки і проводитися референдум з даного питання.

Президент запропонував: прийміть закон в першому читанні - так, ми розуміємо, що він поганий, але потім ми внесемо правки і напишемо хороший закон. У мене з цього приводу питання: а навіщо ви відразу вносите поганий закон? Навіщо ви будуєте будинок і говорите: ви не хвилюйтеся - зрозуміло, що він руйнується, але ми потім відремонтуємо, і все буде добре ?! А для чого будувати такий будинок? Давайте сядемо, внесемо правки, обговоримо ... Але вони потім тільки обіцяють внести правки, які забороняють купувати нашу землю іноземцям. Ну що це - злодійки на довірі? Ми повинні вірити в чесне слово? Земля хіба іграшка? У нас уже вкрали всі фабрики і заводи. Досить!», - обурився парламентарій.

Вадим Рабінович нагадав обіцянки нинішньої влади знизити тарифи, встановити мир «чого би це не коштувало», але «не вийшло».

Журналістів вбивають, по телеканалам стріляють з гранатометів, і влада мовчить - у неї« зашитий рот ». І тепер ми повинні ще землю свою продати? Ми що подуріли зовсім? Ніякого продажу немає і бути не може! Саме для цього я перебуваю сьогодні в сесійній залі», - заявив парламентарій.
Холоп, що прийшов до влади, стає гірше пана. Так і сталося! У мене немає нічого особистого до цієї влади, я не володію землею, але я знаю, що продавати її не можна, бо не ця молода команда її збирала!», - заявив Вадим Рабінович.

Співголова фракції «Опозиційна платформа - За життя» вважає, що «в сьогоднішній ситуації земля не може стати товаром, тому що це погубить нас всіх, тому що її скуплять за п'ять днів».

Найстрашніше, на думку нардепа, що «це зроблять не українці, яких пограбували попередні «попердники», це МВФ і Сорос заберуть її в погашення наших боргів, а потім ще й будуть їздити по світу, і сміятися над нами, як з дурнів, як це робить Яресько».

Але ми не дамо цього зробити! Ми виконуємо свій людський і громадянський обов'язок. І якщо в нашій країні і є справжні патріоти, то, думаю, що це ми - люди, які стоять на сторожі української землі. Решта - від лукавого!», - заявив співголова фракції« Опозиційна платформа - За життя ».

Ситуацію, що склалася в країні в цілому і з ринком землі зокрема Вадим Рабінович описав словами відомого прозаїка: 

Є дві стадії крадіжки гусака. Так ось «слуги» хочуть і землю продати, і бюджет протягнути. Але давайте боротися послідовно! Зараз ми беремося з продажем землі, а коли вони представлять бюджет вбивства країни, я розповім ще багато цікавого про те, що вони там верстали. Вбивчих бюджетом ми бачили багато, а землю вони продадуть за раз. Єдино, що можу сказати, так це те, що влада настільки не вірить в себе, що вони не заклали субвенції на медицину вже на другий квартал наступного року».
«Дорогі українці, ця влада не вірить, що «доживе» до квітня! Нинішня влада - це люди, які збираються втекти з нашими грошима і землею вже навесні», - прогнозує Вадим Рабінович.

Раніше стало відомо, що в Києві пройшли масштабні протести проти земельної реформи.

Читайте також:Рабінович - представникам МВФ і Сороса: Хрін вам, а не землю України!