Суспільство
15 листопада 2019
Довіра до поліграфа. Недотримання обіцянок. Що думають перехожі
Читайте думки людей у нашій новині.
news-image

Сьогодні  кореспондент «Є!» Олег Черешня запитав у людей,  чи довіряють вони детектору брехні та чи повинні депутати його проходити.  Також почув про метод  покарання народних обранців,  які не дотримуються своїх обіцянок.

А в кінці відео вас знову чекає приємний сюрприз — Олег підкаже, як знайти заховані нами гроші.

Я не зовсім впевнений, що це дієвий спосіб дізнатися правду. Будь яку техніку можна підлаштувати . Тому я не довіряю детектору брехні. Мені не приходилось проходити самому. Взагалі депутати могли б пройти детектор але в присутності незацікавлених осіб які могли б підтвердити що це дійсно працює, детектор налаштований і тоді це можливо матиме зміст",- поділився думками молодий чоловік.
Враховуючи те, як налаштовані детектори (на частоту сердечних скорочень) людина, яка знатиме, що буде проходити детектор, зможе випити таблетки, які скорочують серцебиття і спокійно брехати. Це все можливо обійти, якщо поговорити зі спеціалістом, який розбирається в цьому всьому. Завжди знайдуться якісь обхідні шляхи", - сказала дівчина.
Довіряю.Чому б ні. Треба проходити тим кому потрібно. Це депутати обрані народом. Значить мають працювати для народу",- сказав перехожий
Депутати проходять так званий детектор брехні. Це не справжній. Є дослідження аналітиків. Це вже давно проаналізовано. Спеціалісти пояснили які нюанси та що в детекторі не так. Це специфіка. Це і блогери та поліграфісти. В загальному дивлячись на все, що відбувається в країні – це цирк, це шоу і президент у нас – шоу"- сказала жінка.
Довіряю. Їх треба трошки пощипати, тих депутатів, щоб вони краще працювали"- сказав чоловік.
Законодавчо не написано що це можна використати в суді як докази",- резюмував чоловік.
Не довіряю. Якщо людина вміє управляти емоціями – не перевіриш. Як картярі", - поділився думками перехожий.
Перевірити можна порівнявши слова депутата раніше і те що він зараз каже",- сказав молодий чоловік.
Я не довіряю. Немає служби яка гарантує справність детектора і є маса способів його обійти якщо тренуватись як спортсмени. Ловити за руку – єдиний спосіб", - сказав перехожий.
Ви знаєте, не хочу бути популістом і розказувати байки. Це питання складне. Депутати мають самі вирішити яким має бути покарання для них. Це має бути політичне рішення. Такі депутати мають відкликатися повинна бути норма Закону",- відповів чоловік.


Також запитаємо про метод покарання народних обранців які не дотримуються своїх обіцянок

Повісити. Після цього будуть боятися. Як сприйме Європа я не знаю, але в нас добре сприйметься", - впевнений чоловік.
Тюрма", - сказав перехожий
Грошима карати. Якщо забрати гроші - подіє. Депутати люблять гроші навіть більше ніж посади", - знає чоловік.
Більшість з опитуваних вважає, що детектор брехні можливо обійти. Про методи покарання для депутатів, які не дотримуються своїх обіцянок, ви самі все почули", - резюмував сьогодні почуте наш кореспондент.

Ще більше думок — дивіться у нашому відео. А ще у нас сюрприз для уважних читачів. Шукайте гроші за підказками.

 

Читайте також:Хабарі пропонували,- ще один нардеп пройшла детектор брехні