Політика
18 листопада 2019
Уряд призначив нового голову Укравтодору
Ним став переможець конкурсу на цю посаду, народний депутат Олександр Кубраков.
news-image
Кабінет міністрів України призначив нового очільника Державного агентства автомобільних доріг України (Укравтодору). Ним став переможець конкурсу на цю посаду, народний депутат Олександр Кубраков.
 
Про це повідомляє прес-служба Міністерства інфраструктури України, пише «Є!» з посиланням на громадське.
Також урядом призначено Кубракова Олександра Миколайовича Головою Державного агентства автомобільних доріг України», — йдеться у повідомленні Мінінфраструктури.

За даними уряду, Олександр Кубраков — народний депутат України 9-го скликання. За час роботи в парламенті подав 16 законопроектів, з яких 12 вже ухвалили, 4 ще доопрацьовуються. Зокрема, є автором ухваленого законопроекту №1041 про запровадження середньострокової державної цільової програми на будівництво, реконструкцію, капітальний та середній поточний ремонт доріг державного та місцевого значення.

Нагадаємо, 25 вересня Кабінет міністрів затвердив заяву на звільнення попередньоо голови Укравтодору Славоміра Новака. Останній подав у відставку 24 вересня. Згодом в уряді повідомили, що нового очільника відомства обиратимуть на конкурсній основі.

27 вересня Кабмін оголосив конкурс на посаду голови Укравтодору.

 

Також стало відомо, що українські аграрії та профспілки створили страйком.