Економіка та бізнес
18 листопада 2019
У Мінекономіки звільнили близько 50 топчиновників
47 керівників держпідприємств і держслужбовців категорії А звільнили в Міністерстві економіки.
news-image

47 керівників держпідприємств і держслужбовців категорії А звільнили в Міністерстві економіки, пише «Є!» з посиланням на slovoidilo.

Про це заявив міністр економіки Тимофій Милованов в Facebook в неділю, 17 листопада.

Станом на сьогодні міністерство економіки звільнило 47 керівників держпідприємств і держслужбовців категорії А. На всі позиції відповідно до законодавства призначається виконувач обов'язків та відкривається конкурс. Рішення про звільнення ухвалюються колегіально, усіма заступниками і мною. Ми розглядаємо кожен випадок окремо і голосуємо. У нас є чіткі критерії: фінансові результати, виконання КПІ і завдань, репутація (особливо у сфері корупції), командність роботи», - написав Милованов.

Милованов зазначив, що всі підприємства, на яких були звільнені керівники, продовжують працювати в штатному режимі. Він також пообіцяв оприлюднити деталі про підприємства і позиціях, на яких відбулися зміни, пізніше.

Як писали раніше, голова Національного агентства України з питань державної служби (НАДС) Олександр Стародубцев вважає, що людям, які хочуть заробити гроші, не потрібно йти на державну службу.

 

Читайте також:Кабмін скоротить 1770 посад у Держстаті