Політика
19 листопада 2019
Рабінович: Давайте в прямому ефірі поговоримо про те, як змінилося наше життя при Зеленському
Народний депутат України Вадим Рабінович запросив глядачів трьох телеканалів - «112 Україна», NewsOne і ZIK - на «Діалог з країною».
news-image

Народний депутат України, співголова політичної партії «ОПОЗИЦІЙНА ПЛАТФОРМА - ЗА ЖИТТЯ» Вадим Рабінович запросив глядачів трьох телеканалів - «112 Україна», NewsOne і ZIK - на «Діалог з країною».

Про це повідомляється на офіційному сайті «ОПОЗИЦІЙНОЇ ПЛАТФОРМИ - ЗА ЖИТТЯ», пише «Є!».

Відзначимо, в середу, 20 листопада, з 10:00 до 19:00 Вадим Рабінович в прямому ефірі зазначених телеканалів буде вести «Діалог з країною».

Любі друзі! 20 листопада виповнюється півроку, як ми з вами живемо з новою командою, новими надіями, новим президентом. І, напевно, прийшов час поговорити! Поговорити про те, що сталося з нами за цей час, наскільки виправдалися наші надії. Може бути, я щось не так бачу, можливо, в ваших містах все інакше? Може бути, у вас виросли пенсії, зростають новобудови, піднімається промисловість? .. Нам треба поговорити про те, куди ми йдемо з новим бюджетом, який «доб'є» країну. Нам треба поговорити про те, що станеться після продажу нашої землі. А поки що, окрім трансплантації органів ніяких успіхів нової влади я не бачу ... Може бути, ви бачите? .. », - риторично запитав парламентарій.

За його словами, нам всім потрібно поговорити про те, як ми збираємося жити далі, кому ми збираємося вірити і чи віримо ми старій команді.

Я чув, як президент Володимир Зеленський сказав, що у нього покращилася українська мова. Це дійсно непогано. Але нам хотілося б знати, як бути з російською мовою, яку ви обіцяли захищати? Хотілося б знати, як бути з мільйонами книг, які не пускають в країну? Як бути з каналами, які закриває влада? І ще мені хотілося б знати, як ви, пане Президенте, і ваша молода команда, потім збираєтеся дивитися людям в очі? .. Можливо, я чогось не розумію, а люди вважають інакше. Давайте поговоримо! Я послухаю вас, ви мене - і зробимо висновки. Зв'яжіться зі мною 20 листопада 2019 року з 10:00 біля телеекранів!», - резюмував Вадим Рабінович.

Раніше стало відомо, що батл Зеленського та Тимошенко в мережі збудоражив користувачів.