Війна
22 листопада 2019
Доба на Донбасі: бойовики обстрілювали 6 разів, троє військових поранені — штаб
Обстріли зафіксували поблизу Водяного, Невельського, Красногорівки, Шумів та Кіндрашівки-Нової.
news-image

У зоні бойових дій на Донбасі 21 листопада бойовики 6 разів порушили режим припинення вогню, троє українських військових дістали поранення, пише «Є!» з посиланням на hromadske.

Про це повідомили в штабі операції Об'єднаних сил.

Так, обстріли зафіксували поблизу Водяного, Невельського, Красногорівки, Шумів та Кіндрашівки-Нової.

Раніше у штабі повідомили, що 21 листопада військові розпочали демонтаж фортифікаційних споруд та інших об’єктів військового призначення поблизу Петрівського та Богданівки.

З початку 22 листопада бойовики не порушували режим припинення вогню.

Нагадаємо, протягом 20 листопада бойовики 7 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі, внаслідок чого 7 українських військовослужбовців дістали поранення.

Нещодавно завершилося розведення військ у Золотому та поблизу Петрівського на Донбасі. Раніше сили розвели біля Станиці Луганської. Це три пілотні ділянки, де Москва вимагала розвести сили для проведення саміту лідерів «нормандської четвірки».

Згодом в Офісі президента України заявили, що лідери «нормандської четвірки» — президент України Володимир Зеленський, президент РФ Володимир Путін, президент Франції Еммануель Макрон та канцлерка Німеччини Ангела Меркель — зустрінуться 9 грудня у Парижі.

Президент Зеленський заявив, що під час зустрічі хоче підняти питання припинення війни на Донбасі, повернення окупованих територій та обмін полонених у форматі «всіх на всіх».    

 

Читайте також:Росія з власної території атакувала українських військових: деталі