Події
26 листопада 2019
Син Кулеби після ДТП перебуває у важкому стані в медикаментозній комі
У хлопця - травми грудної клітки та черевної порожнини.
news-image

Головний лікар лікарні «Феофанія» Ігор Семенів заявив, що постраждалий в ДТП старший син уповноваженого президента України з прав дитини Миколи Кулеби перебуває у важкому стані в медикаментозній комі.

Як передає кореспондент УНІАН, про це Семенів повідомив на брифінгу в Києві, пише «Є!».

Син (старший син Тимофій – УНІАН) - у важкому стані…він в інтенсивній неврології, в нейрореанімації. Стан залишається важким. Йому проводять певні медикаментозні заходи, щоб зменшити больовий синдром, який є при такій важкій травмі, щоб запобігти виникненню певних ускладнень з боку головного мозку, це найважливіше і найскладніше, що на сьогодні є», - сказав він.

Також, за словами головного лікаря, у сина - травми грудної клітки, черевної порожнини, «але там все більш-менш стабільно».

Крім того, Семенів повідомив, що «на сьогодні не планується хірургічне втручання, але така потреба може виникнути в будь-який момент». 

Ми не можемо судити про його свідомість, тому що ми йому даємо певні медикаментозні препарати…ми в першу чергу повинні знеболити і зробити ті заходи, які не дадуть розвитку певних ускладнень…він перебуває в медикаментозній комі, яка необхідна в даній ситуації», - додав він.

Також ми повідомляли, що з'явилося відео ДТП із дитячим омбудсменом Кулебою.