Політика
3 грудня 2019
Рабінович: Україну хочуть поділити між десятьма виродками, продавши їм всю землю
Парламентарій заявив, що відповідальність за те, що відбувається в країні несуть представники пропрезидентської партії.
news-image

Продаж землі - зрада, адже таким чином Україну хочуть поділити між десятьма «виродками». І тому ОПОЗИЦІЙНА ПЛАТФОРМА - ЗА ЖИТТЯ вимагає від правоохоронних органів розслідувати запуск ринку землі.

Таку заяву зробив народний депутат України, співголова фракції «ОПОЗИЦІЙНА ПЛАТФОРМА - ЗА ЖИТТЯ» Вадим Рабінович в кулуарах Верховної Ради, пише «Є!» з посиланням на сайт партії.

Парламентарій заявив, що відповідальність за те, що відбувається в країні несуть представники пропрезидентської партії. І закликав усіх політиків дати відсіч владі і захистити землю.

Сьогодні все залежить від «слуг»! Вони кажуть, що ми будемо працювати сьогодні до 9 вечора, на наступному засіданні теж збираються продовжити робочий день, і все це робиться для того, щоб землю скоріше продати. 200 тис. гектарів вони хочуть віддавати в одні руки, а значить Україна буде поділена між десятьма виродками. І якщо ми будемо все на це спокійно дивитися, то ми не гідні ні землі, ні країни!», - заявив парламентарій.

За його словами, сьогодні всі партії повинні об'єднатися і «винести» тих, хто хоче продати землю.

Якщо у народу ще є якісь права, то ми їх повинні відстоювати. Після продажу землі вже й розмовляти не буде про що! Продаж землі - це зрада Батьківщині. ОПОЗИЦІЙНА ПЛАТФОРМА - ЗА ЖИТТЯ подає в ГБР і СБУ документ, який підписаний 40 народними депутатами, про вчинення кримінального злочину - спроба продажу української землі. У документі ми наводимо юридичне обгрунтування того, чому це можна розцінювати як зраду Батьківщині і чому ініціатори продажу землі повинні бути заарештовані. Нехай відкривають справи і розслідують! Краще зробити це до продажу землі, бо після буде «гайдамаччина». Не можна віддавати ні 200 тис., ні 100 тис., ні 150 тис. гектарів в одні руки», - підкреслив співзасновник ОПОЗИЦІЙНОЇ ПЛАТФОРМИ - ЗА ЖИТТЯ.

Народний депутат впевнений, що опозиція може вплинути на владу і домогтися скасування скандального рішення по землі.

У Раді сидить 256 «слуг диявола», спраглих продати землю України, і ми їх побороти не можемо! Є ймовірність, звичайно, що у когось з них прокинеться совість і вони складуть мандати, але це навряд чи, на жаль. Якщо вони викликають із сесійної зали Ради повій і реакції у фракції «Слуга народу» немає, президент бігає на спортивній доріжці, Богдана не видно, а Яременко залишається народним депутатом, то нічого тут не поробиш! Мабуть, щось в країні пішло не так», - резюмував Вадим Рабінович.

Раніше ми писали про заяву Медведчука, що продаж української землі не підтримують 64% жителів країни.