Спорт
4 грудня 2019
Сьогодні розпочалася подача заявок на квитки Євро-2020: де купити та яка ціна
Влітку завершився перший етап продажу квитків і в УЄФА повідомили про шалений попит.
news-image

З 12 червня до 12 липня 2020 року в 12 містах по всій Європі буде проходити Євро-2020, пише «Є!» з посиланням на 24tv.ua.

 Влітку завершився перший етап продажу квитків і в УЄФА повідомили про шалений попит.

Перша фаза продажу квитків, яка завершилася влітку, давала уболівальникам оптимальний шанс поїхати на Євро-2020. Навіть якщо конкретна заявка не виграє, вболівальники візьмуть участь у програмі Fans First. Фанати отримають лист на електронну пошту, як тільки з'явиться можливість купити квитки.

У зв'язку з підвищеним інтересом квитки на всі матчі були розіграні за допомогою лотереї між усіма коректними заявками. Лотерея відбулася у кінці липня. До середини серпня всі претенденти дізналися долю своєї заявки та в зазначений термін повинні були викупити квитки.

4 грудня 2019 року розпочинається прийом заявок від уболівальників збірних, які вийшли у фінальну стадію. У квітні 2020 року розпочинається прийом заявок від уболівальників, чиї збірні вийшли у фінальну стадію через стикові матчі.

Купити квитки на Євро-2020 можна винятково на сайті euro2020.com/tickets.

Відповіді на поширені запитання щодо квитків – читайте на сайті УЄФА.

Квитки на Євро-2020 продаються у трьох категоріях. Розташування та ціна місць залежить від конфігурації стадіону. Квитки можна придбати на всі стадії турніру: груповий етап, 1/8 фіналу, чвертьфінал, півфінал та фінал.

Найдешевші квитки на матчі Євро-2020, які відбудуться у Баку, Будапешті та Бухаресті. У Баку відбудуться три матчі групового етапу та один чвертьфінал. Найнижча ціна 30 євро (третя категорія), 75 євро (друга категорія) та 125 євро (перша категорія).

Такі самі ціни на матчі в Будапешті та Бухаресті. Єдина відмінність – Будапешт та Бухарест приймуть по одному матчу 1/8 фіналу, а Баку – чвертьфінал.

Також можна подати заявку на матчі півфіналу та фіналу, які відбудуться у Лондоні. Найдешевший квиток на півфінал у фан-зону коштує 85 євро. 195 євро (третя категорія), 345 (друга категорія) та 595 євро (перша категорія).

Що стосується фіналу, то фан-зона 95 євро, 295 євро (третя категорія), 595 євро (друга категорія), 945 євро (перша категорія).

Господарі, які вийдуть у фінальну стадію, проведуть на рідному стадіоні мінімум два матчі в групі, але в плей-офф таких гарантій вже немає. Якщо обидві країни-господарки в окремій групі вийшли у 

фінальну стадію, спеціальне жеребкування вирішить, де пройде їхня очна зустріч.

Відкриття Євро-2020 відбудеться 12 червня у Римі (Італія) на "Олімпійському" стадіоні. Початок гри о 21:00 за місцевим часом.

Збірна України матчі групового етапу чемпіонату Європи зіграє в Бухаресті та Амстердамі. Календар матчів – дивіться тут.

Як повідомляли раніше, нападник бельгійського футбольного клубу “Гент” Роман Яремчук став найкращим бомбардиром збірної України у кваліфікації Євро-2020.

Читайте також:“Шахтар” зіграв внічию з “Манчестер Сіті” у Лізі чемпіонів