Політика
5 грудня 2019
Рабінович: Влада втягує нас у війну і знищення власної країни
Опозиціонер наголосив, що причиною знищення України стане відкриття ринку землі.
news-image

Продаж землі і війна на Донбасі - це те, що знищить Україну. Опозиція повинна підтримати президента Володимира Зеленського в прагненні встановити мир на сході країни і в той же час не допустити розпродажу української землі ставленикам американського мільярдера Джорджа Сороса.

Таку заяву зробив народний депутат України, співголова фракції «ОПОЗИЦІЙНА ПЛАТФОРМА - ЗА ЖИТТЯ» Вадим Рабінович в кулуарах Верховної Ради, пише «Є!» з посиланням на сайт партії.

Я впевнений, що Україні потрібен мир, але хтось може вважати інакше, і це його конституційне право. Але такі люди не мають права заганяти нас в безперервну війну, заштовхувати країну в злидні. Соціологія говорить нам про те, що людина, яка заявляє про війну «до переможного кінця», живе швидше за все за кордоном або ближче до Львова. А воювати повинні тільки люди з південного сходу?», - задався питанням парламентарій.

Опозиціонер наголосив, що причиною знищення України стане відкриття ринку землі.

Влада підводить країну до останнього рубежу - продажу української землі. А задумала це все ще в перший день потрясінь бригада Сороса, яка знаходиться зараз при владі. Через «геніальну» діяльності Максима Нефьодова на митниці і його друга прем'єр-міністра Олексія Гончарука Україна недоотримала 71 млрд надходжень до бюджету. План по надходженню до державної скарбниці провалений повністю! Чим вони збираються розраховуватися - незрозуміло, але у мене складається таке враження, що представникам нової влади все одно! Їм важливо продати землю, загнати український народ в повну убогість, а все інше їх не хвилює», - зізнався він.

Політик нагадав, що на парламентських слуханнях на тему продажу української землі представників партії «Слуга народу» не підтримали інші нардепи.

До закону про введення ринку вже зареєстровано близько 9 тис. поправок. Таким чином займатися редагуванням закону ми будемо десь місяці два. А якщо вони хочуть, пославши демократію і всю опозицію, «пройтися» по цих поправках за кілька днів, то я думаю, що вони сядуть у в'язницю за повалення конституційного ладу в парламентсько-президентській республіці. Звичайно, вони можуть розпустити Раду або взагалі нахабно оголосити, що земля вже продана, але навряд чи у них це вийде», - резюмував Вадим Рабінович.

Також ми писали, що за словами Медведчука, Зеленський взяв курс на зрив домовленостей в «нормандському форматі».

Читайте також:Рабінович: «Слуги» намагаються залякати нашу партію тиском і обшуками, але їм це не вдасться