Події
6 грудня 2019
Жінка, яку знайшли мертвою після пожежі в Одесі, була викладачкою
Жінка загинула внаслідок отруєння продуктами горіння.
news-image

Жінка, яку виявили на місці пожежі в Одеському коледжі економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу виявилась викладачкою. Вона загинула внаслідок отруєння продуктами горіння, пише «Є!» з посиланням на Громадське.

Про це стало відомо сьогодні під час засідання комісії з надзвичайних ситуацій в Одеській обласній державній адміністрації.

За словами заступниці начальника департаменту охорони здоров`я Одеської ОДА Оксани Рокунець-Сорочан, виявлена вчора загибла жінка була викладачкою коледжу, це 43-річна Галина Бортюк.

Вона також повідомила, що станом на 9:00 6 грудня в лікарнях залишаються 22 людини, з яких 9 дітей. Двоє співробітників ДСНС — у тяжкому стані.

За словами директора департаменту освіти та науки Одеської ОДА Олександра Лончака, за уточненими даними, під час пожежі в коледжі перебували 230 осіб, із яких 165 студентів.

Нагадаємо, вранці 4 грудня в Одеському коледжі економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу, що на вулиці Троїцькій, сталася пожежа, яку гасили майже добу. Унаслідок неї, за останніми даними, загинули двоє людей. Ще 30 людей, за даними рятувальників, госпіталізували до медзакладів, одну людину вже виписали. Доля ще 14 людей залишається невідомою.

У поліції розглядають дві версії займання: аварійну роботу електрообладнання та умисний підпал.