Україна
11 грудня 2019
Курс долара в Україні продовжує рекордно знижуватися
Офіційний долар подешевшав ще на 8 копійок
news-image

Національний банк України (НБУ) встановив офіційний курс гривні до долара на 12 грудня на рівні 2360,3546 грн. за 100 дол. Про це свідчать дані на сайті регулятора, пише «Є!»  з посиланням на comments.ua.

За останній банківський день офіційний долар в нашій країні подешевшав ще на 8 копійок. Тоді як вчора НБУ встановив курс на рівні 23,68 грн. за долар, сьогодні (12 грудня) регулятор встановив курс на рівні 23,60 грн. за долар. Крім того, цей курс оновив черговий рекорд. Офіційний долар в Україні коштував дешевше майже 4 роки тому – 13 січня 2016 року, коли НБУ встановив курс на рівні 23,26 грн. за долар.

Раніше писали про те, як зміниться курс долара в Україні на тлі домовленостей президента нашої країни Володимира Зеленського з директором-розпорядником МВФ Кристаліною Георгієвою про надання нашій країні нового траншу від Фонду.

Також ми писали, що НБУ не планують стримувати зміцнення курсу національної валюти на тлі долара. Представники регулятора відзначають, що на економіку дуже позитивно впливає плаваючий курс валют.

Читайте також:У Нацбанку намалювали комікс, присвячений зростанню гривні