Суспільство
24 лютого 2015
П'ять машин і вілла під Києвом: як живе Валерія Гонтарева
Автопарк голови Нацбанку журналісти оцінили в 14 мільйонів гривень.
news-image

У глави Національного банку України Валерії Гонтаревої є як мінімум п'ять автомобілів преміум-класу і будинок у котеджному містечку "Северинівка", що розташований біля Києва. Про це повідомляє Є | Єдність.інфо із посиланням на  Вести.

За інформацією видання, у декларації за 2013 рік зазначено, що сім'я Гонтаревої володіє двома автомобілями Porsche і джипом Infiniti FX35 (модель більше не випускається, раніше ціна такого позашляховика була близько 1,4 мільйона гривень за курсом НБУ на 23 лютого 2015 року).

При цьому фотокореспонденти видання нарахували в автопарку глави Нацбанку ще як мінімум три машини класу люкс.

Так, Гонтарева одного разу до Верховної Ради приїхала на седані Lexus LS460. Таке авто зараз коштує в салоні близько трьох мільйонів гривень.

Як повідомляється, ще глава НБУ була помічена на джипі Mercedes GL з проблисковими маячками під гратами радіатора. Як вдалося дізнатися виданню, машина є на обліку за Нацбанком. Відзначимо, що такий новий Mercedes зараз можна придбати за 2,8 мільйона гривень.

На червоному Porsche Panamera (новий - 3,5 мільйона гривень) і чорному Porsche Cayenne (новий - 3,4 мільйона гривень), які значаться у податковій декларації, їздить старший син Гонтаревої - Антон і його дружина Валерія.

Читайте також:Гонтарєва у Верховній Раді не може зв'язати два слова (відео)