Політика
18 грудня 2019
Рабінович: Зі Святом Землі, дорогі друзі – сьогодні ми її відстояли!
Він висловив вдячність однопартійцям і в залі Ради, і на місцях, що організували масову підтримку дій фракції щодо захисту землі.
news-image

Народний депутат України, співголова фракції «ОПОЗИЦІЙНА ПЛАТФОРМА – ЗА ЖИТТЯ» Вадим Рабіновіч привітав народ України зі Святом Землі, після того, як йому з колегами удалося зламати плани влади відносно її злочинного продажу. Відповідну заяву він зробив на своїй сторінці в Facebook, повідомляє «Є!».

Вчора, коли хотіли протягнути незаконно через комітет злочинний і антиукраїнський закон про продаж землі, були дві фракції, які зупинили цю вакханалію беззаконня. Це – «ОПОЗИЦІЙНА ПЛАТФОРМА – ЗА ЖИТТЯ» і «Батькивщина» Тимошенко. І, не дивлячись на величезні політичні протиріччя з фракцією Тимошенко, я вдячливий членам цієї фракції, що вони разом з нами встали на захист землі», – написав Рабінович.

Політик розповів, як вони разом з колегами блокували засідання парламенту, а пізніше, на спільному засіданні аграрного комітету і керівництва парламенту, зуміли донести до «дуже жвавих «слуг» не лише правові наслідки беззаконня, що твориться, але і їх особисту відповідальність за те, що відбувається.

Сьогодні, в 9:00, на засіданні аграрного комітету, завдяки жорсткій позиції ОПОЗИЦІЙНОЇ ПЛАТФОРМИ – ЗА ЖИТТЯ і «Батькивщини», керівництво Ради під протокол заявило, що розгляд закону про продаж землі пройдет строго за регламентом, зі всіма правками і порівняльними таблицями, тобто ПО ЗАКОНУ! А це означає, що до лютого-березня наступного року питання про продаж землі не вирішуватиметься. Повірте мені, ЦЕ ВЕЛИКА ПЕРЕМОГА, тому що «під ялиночку» іноземним корпораціям могли покласти нашу землю, а зараз це питання хоч би відсунуте», – пояснив народний депутат.

Він виразив вдячність однопартійцям і в залі Ради, і на місцях, що організував масову підтримку дій фракції по захисту землі.

Об'єктивно – розділяю цю перемогу з Тимошенко, ми з нею зірвали голос спочатку в залі, а потім і на засіданні комітету, де «слуг» було вдесятеро більше... І останнє. Чи можна вже святкувати? НІ У ЯКОМУ ВИПАДКУ! Зная креативность молодой новой команды, я очень боюсь, что в любой момент все может поменяться. Будем внимательно следить за ситуацией, а пока – С ПРАЗДНИКОМ ЗЕМЛИ, дорогие друзья! Сегодня, ПОКА, мы отстояли нашу украинскую землю!» – резюмировал Вадим Рабинович.