Світ
22 грудня 2019
Мати «Гаррі Поттера» стала найдорожчим письменником за версією Forbes
Джоан Роулінг заробила понад $ 92 млн на квитки в театр на постановку за сценарієм "Гаррі Поттер і прокляте дитя"
news-image

Автор серії без перебільшення культових книг про Гаррі Поттера Джоан Роулінг в 2019 році стала найбільш високооплачуваним письменником світу за версією журналу Forbes, пише «Є!»  з посиланням на comments.ua.

За оцінками видання, за цей рік вона зуміла заробити млн і тим самим повернулась на першу сходинку в рейтингу після річної перерви.

Видання зазначає, що заробити Роулінг допомогли не тільки продажі книг в США (цей рік вийшов для письменниці не найвдалішим), скільки тематичні парки і бродвейської постановки "Гаррі Поттер і прокляте дитя". На продажу театральних квитків письменниці за тиждень вдалося заробити понад $ 2 млн.

Нагадаємо,  повідомлялося, що в деяких книгах про Гаррі Поттера - Хлопчика, Який Вижив - служителі католицької церкви побачили справжні заклинання.

Ці книги розповідають про магію як про щось одночасно хорошому і поганому — що зовсім не так. Насправді це досить хитрий обман", — написав пастор батькам учнів".
Прокляття і заклинання, описані в книгах — справжні, тому, читаючи їх, людина ризикує викликати злих духів", - розповів священик Ден Рихилд з США.

Читайте також:Померла солістка гурту Roxette: біографія Марі Фредрікссон