Суспільство
27 грудня 2019
Синоптик Наталка Діденко попередила про сніг і дощі та розповіла про погоду на Новий рік
28 грудня, в у низці областей України очікується сніг, мокрий сніг і поривчастий вітер, а на сході та частково на півдні і у центрі України пройдуть дощі.
news-image

У суботу, 28 грудня, в у низці областей України очікується сніг, мокрий сніг і поривчастий вітер, а на сході та частково на півдні і у центрі України пройдуть дощі.

Про це повідомила в ефірі Еспресо.TV синоптик Наталка Діденко.

Завтра циклон і атмосферні фронти визначатимуть вологу погоду, спостерігатиметься поривчастий вітер, у західній половині України спостерігатиметься сніг і мокрий сніг - це західні області включно з Житомирською, частиною Київської. Мокрий сніг також зачепить і південну частину України - Одещину, Миколаївщину. Східна частина України, значна частина центра та півдня також буде серед вогкої погоди, але там переважатиме дощ", - розповіла пані Діденко.

Температура повітря становитиме близько 0°C із подальшим похолоданням, але до Нового року очікується чергове потепління.

Температура повітря близько 0°C, трохи підвищуватиметься в денні години - до невеликих "плюсів", уночі - до невеликих "мінусів". Надалі температура знову знижуватиметься, у неділю і понеділок опади поступово припинятимуться, "мінуси" зміцніють, вночі може бути до -4...-6°C, але з кінця старого року - з початку Нового року, тобто 31 грудня і 1 січня температура повітря знову підвищиться", - сказала пані Діденко.

У Києві 28 грудня очікується поривчастий вітер і дощ із переходом у мокрий сніг.

Температура повітря вдень буде з невеликим плюсом, а далі у столиці, наприклад, 29-30 грудня, опади припинятимуться, але похолодає. А вже вдень 31 грудня і 1 січня знову трохи потепліє", - додала пані Діденко.

Раніше стало відомо, що місцеві ради почали зменшувати тарифи на тепло для населення.