«Міс Львів» Наталія Болюх розповіла російському ТБ, що її репресують українські націоналісти
Раніше дівчина потрапляла у скандали через поїздки до Москви, де вона проводила час в компанії російського чиновника Аліка Назаряна, який публічно заявляв, що Крим – це Росія.
news-image

Львів'янка Наталія Болюх, яка володіє титулами "Міс Львів 2018" та "Міс Україна-Всесвіт", стала героїнею пропагандистського ток-шоу на російському телеканалі "Перший канал", повідомляє 24tv.

На головному пропагандистському телеканалі в Росії історію "Міс Львова" розповіли під рубрикою, яка називається "Затравлена". А в анонсі тему було представлено як "Українські націоналісти репресують "Міс Львів", "Дівчині на батьківщині влаштували справжню травлю, її звинувачують у тому, що ганьбить Україну, вимагають позбавити громадянства і вислати з країни". 

Так, у програмі "Насправді" на "Першому каналі" українка Наталія Болюх заявила, що у Львові її переслідують українські націоналісти. Додамо, раніше дівчина потрапляла у скандали через поїздки до Москви, де вона проводила час в компанії російського чиновника Аліка Назаряна, який публічно заявляв, що Крим – це Росія. 

Відтак російські пропагандисти радо показали на телеекранах львів'янку жертвою бандерівців та націоналістів, які знущаються над дівчиною через її регулярні поїздки в Росію. 

Я прилетіла у Львів, виходжу з аеропорту і мене за руки беруть чоловіки і запитують: "Може, тебе назад у Москву відправити?" Я попросила відчепитися від мене. Але він, кремезний чоловік каже: "Зараз по тебе приїде Хаммер на московських номерах", – розповіла "Міс Львова 2018".

"Міс Львова" Наталія Балюх дала скандальне інтерв'ю пропагандистському телеканалу: дивіться відео

У програмі дівчина сказала лише декілька слів, заявивши, що вона немає жодного стосунку до політики. Розмова більше тривала між іншими учасниками скандального ток-шоу. Один з них назвав  учасників Революції Гідності "агресивними, тупими людьми, які представляють меншість, визначають майбутнє більшості", з чим Наталія Болюх погодилася. Львівську "міс" на пропагандистському "Першому каналі" також назвали "голубом миру" між Україною і Росією.

Наталія Болюх / Facebook

Наталія Болюх / Facebook

Читайте також:Сергій Притула публічно звернувся до президента України Володимира Зеленського