Світ
25 лютого 2015
У Китаї батьки замкнули дочку в сараї на шість років через її хлопця
Місцеві жителі та органи правопорядку знали про ув'язнення дівчини, однак через впливовість її батьків не надавали інформацію розголосу.
news-image

Батьки замкнули дочку в сараї на шість років, тому що їм не сподобався її хлопець. Про це повідомляє портал британського таблоїду Metro, передає Є | Єдність.інфо із посиланням на Lenta.ru.

Інцидент стався в селі Жінганг (Jingang) в китайській провінції Хубей.
Фотографії дівчини, яка міститься в антисанітарних умовах, виклав в інтернет місцевий житель Чоу Джен. 50-річний чоловік розповів, що Чжан Ци закрили в сараї в 2009 році після того, як вона кілька разів намагалася втекти з дому до свого коханого.

Батьки стверджують, що замкнули дочка для її ж безпеки, так як вона психічно хвора.
Чоу Джен розповів, що поліція почала розслідування інциденту. При цьому чоловік уточнив, що місцеві жителі та органи правопорядку знали про ув'язнення дівчини протягом усіх шести років, однак через впливовість її батьків не надавали інформацію розголосу.

"Коли я останній раз відвідував Чжан Ци, вона лежала на купі соломи під парою ковдр, а навколо неї були розкидані продукти харчування", - зазначив Чоу Джен.

Повідомляється, що, коли історія дівчини стала надбанням громадськості, китайські цензори почали видаляти з інтернету фотографії Чжан Ци.

Представники поліції інформацію про ув'язнення дівчини не коментують.

Читайте також: У Китаї мільярдера засудили до смертної кари