Київ
9 січня 2020
Київ увійшов до трійки лідерів місць для подорожей у новому десятилітті
Міжнародні експерти у галузі туризму зауважили, що Україна – дивовижно різноманітна, культурно багата й захоплива країна – набагато більше, ніж ви могли б очікувати.
news-image

Столиця України посіла другу сходинку списку з 50 місць, які варто відвідати цього десятиліття, за версією туристичного порталу Big 7 Travel.

Про це повідомляє портал Діалоги.

Якщо ви хочете розслабитися на віддалених островах, відкрити для себе тропічні ліси, що зникають, або відвідати міста, що набирають популярності (або вже навіть мають її), в нашому списку подорожей 2020-х – найкращі місця для відвідування по всьому світу”, – йдеться в повідомленні.

Київ розмістився на другій сходинці рейтингу, до якого загалом потрапили 50 місць. Поруч зі столицею України – Гваделупа (Кариби), яка посіла перше місце, й Бостон (Массачусетс, США) – на третьому місці.

Міжнародні експерти галузі туризму зауважили: 

Україна – дивовижно різноманітна, культурно багата й захоплива країна – набагато більше, ніж ви могли б очікувати”.

За словами фахівців, у Києві активно розвивається культура кафе і барів, вражають історичні собори та пам’ятники. Редактори видання рекомендують також відвідати Чорнобильську зону, щоб дізнатися про катастрофу, її руйнівні наслідки для сьогоднішнього суспільства й відкрити для себе картину комуністичного життя 1980-х років в Україні.

Також до п’ятірки лідерів потрапили Сан-Хосе (Коста-Рика) та Новий Орлеан (Луїзіана, США).

Раніше ми писали, чому українці, поляки та угорці їдуть в Карпати.

Читайте також:Більше половини молодих українців за останні роки не залишали свою область