Суспільство
25 лютого 2015
Колишній глава луганських «тітушек» вирішив розпустити НАТО
На думку Олега Акімова, активізація присутності сил ЦРУ, ФБР і НАТО в Україні направлена ​​на підтримку реакційного українського уряду та фашистського угруповання «Правий сектор».
news-image

Голова «Федерації профспілок» «ЛНР» Олег Акімов заявив, що в якості делегата XII Всесвітнього Конгресу Профспілок держслужбовців і працівників суміжних галузей в Непалі виступав за розпуск НАТО, передає Є | Єдність.інфо із посиланням на Інформатор.

За його словами, за розпуск Північноатлантичного альянсу виступає і сама Всесвітня організація профспілок.

«Активізація присутності сил ЦРУ, ФБР і НАТО в Україні направлена ​​на підтримку реакційного українського уряду та фашистського угруповання «Правий сектор». Такі дії тільки погіршують соціально-економічну і політичну кризу в Україні, що може призвести до втрати державності країни », - йдеться в резолюції «Всесвітнього конгресу Всесвітньої організації профспілок держслужбовців і працівників суміжних галузей».

Як повідомлялося раніше, делегація «Федерації профспілок» «ЛНР» брала участь у XII Всесвітньому Конгресі Профспілок держслужбовців і працівників суміжних галузей, який 13-14 лютого проходив у місті Катманду в Непалі.

Читайте також: «Ми будемо допомагати Новоросії та «звільнимо» Київ від «бандерівців і ЦРУшників»,- Зюганов (відео)

Для довідки: Олег Акімов - депутат Луганської облради від Партії регіонів, колишній голова Луганської обласної організації «Молоді регіони». Неодноразово брав участь у проросійських акціях. Очолював обласну організацію «Спорт для всіх». У період «Євромайдану» активісти «Спорту» стали активними учасниками «антимайдану», а також - були помічені в лавах «Луганської гвардії» (войовничої проросійської молодіжної організації). Сам Акімов в численних інтерв'ю не приховував своїх антиукраїнських поглядів.