Події
13 січня 2020
Вбивство у Каховці: керівництво відділу поліції звільнили
Ще трьох поліцейських відсторонили від посад
news-image

У Херсонській області звільнили трьох поліцейських, які не забезпечили розслідування резонансного вбивства у Каховці. Про це повідомляє прес-служба поліції області, пише «Є!», з посиланням на rbc.ua.

Крім того, ще трьох поліцейських відсторонили від посад. Зазначається, що керівництво обласного главку поліції провело службове розслідування відносно начальника Каховського відділу поліції та працівників, які безпосередньо мали відношення до розслідування вбивства.

За результатами розслідування трьох працівників відсторонили від займаної посади, трьох - звільнили з органів внутрішніх справ, ще до трьох співробітників застосовано дисциплінарне стягнення у вигляді неповної службової відповідності займаній посаді, - йдеться у повідомленні.

Крім того, старший інспектор з контролю за обігом зброї у сфері дозвільної системи Каховського відділу поліції, який на момент злочину перебував у компанії підозрюваного, також звільнений з органів внутрішніх справ України. За результатами службового розслідування щодо останнього матеріали направлені в Державне бюро розслідувань.

Читайте також: Затримані підозрювані у вбивстві Аміни Окуєвої