Україна
13 січня 2020
В авіакомпанії SkyUp вирішили змінити правила перевезення пасажирів і багажу
Тарифи Standard і Flex передбачатимуть перевезення пасажиром однієї одиниці багажу вагою до 23 кг і сумою трьох вимірів не більше 158 см
news-image
З 16 січня в українській лоукост-авіакомпанії SkyUp Airlines запрацюють нові правила повітряних перевезень та обслуговування пасажирів і багажу. У компанії звертають увагу на зміні умов надання послуг і різниці у їх вартості при оформленні на сайті та при реєстрації в аеропорту.

Про це йдеться на сайті компанії, інформує «Є!», з посиланням на hromadske.ua.

Зокрема, тарифи Standard і Flex передбачатимуть перевезення пасажиром однієї одиниці багажу вагою до 23 кг і сумою трьох вимірів не більше 158 см (до цього обмежень за сумою вимірів не було). 

Крім того, норма багажу для дитини до 2 років становить 10 кг і 115 см у сумі вимірів тільки для цих двох тарифів (раніше вона застосовувалася незалежно від тарифу).

Також зміняться норми перевезення ручної поклажі. Її вага повинна становити до 7 кг, параметри — 55х40х20 см. Загальна вага додаткових предметів, крім їжі для дітей, не повинна перевищувати 3 кг і параметри 35х20х10 см.

Також до ручної поклажі додали норму, що вага харчування для дитини не має перевищувати 5 кг і параметри 40х30х20 см.

Щодо спортивного спорядження, раніше воно лише мало обмеження у 300 см. Відтепер його перевозитимуть безкоштовно, якщо сумарна вага спорядження й одиниці зареєстрованого багажу не перевищує 23 кг.

У компанії також збільшили максимально можливу вагу перевезення в пасажирському салоні котів або собак (з усіма засобами перевезення) з 7 до 8 кг.

Вартість послуг, які надає авіакомпанія під час бронювання на сайті й при реєстрації в аеропорту буде різною. Єдина послуга, яку не можна оформити в аеропорту, — додаткова одиниця зареєстрованого багажу, до 32 кг. На сайті її вартість складе EUR40.

Вартість перевезення тварини в салоні буде становити EUR40 при покупці на сайті авіакомпанії й EUR50 при купівлі в аеропорту. Вартість перевезення у багажному відділенні — EUR80 при купівлі на сайті й EUR100 — в аеропорту.

Читайте також: Трюдо доручив домовитись про участь Канади у розслідуванні катастрофи з МАУ