Суспільство
14 січня 2020
Весна висунула рожеві вушка з-за обрію нового року, - синоптик
Невелике похолодання прийде під Водохреще.
news-image

15-го січня в Україні повсюди антициклон, суха та тепла погода.

Температура повітря протягом дня середи очікується +2+6 градусів, на Заході +4+9 градусів. Про це пише синоптик Наталка Діденко.

З Новим роком! З Василем! Середина зими - вже за нами, бебебе)) Хоча вона й мало схожа на зиму, проте календарні наші рефлексії все одно якось затягували у часом сумний настрій та авітаміноз," - стверджує пані Наталя.
Я вчора на вулиці почула, як один хлопець сказав дівчині. що, дивись, а день став більшим. І ми ж мудрі, ми все знаємо з Гуглу, але саме після цієї ненароком почутої фрази таки вмить зрозуміла, що весна ледь-ледь, але висунула рожеві вушка з-за обрію нового року. А верхівка календарної зими нічим особливо не відрізнятиметься від низів. 15-го січня в Україні повсюди антициклон, суха та тепла погода. Температура повітря протягом дня середи очікується +2+6 градусів, на Заході +4+9 градусів", - розповідає синоптик.

У Києві завтра опадів не передбачається, температура повітря протягом дня коливатиметься близько +3+5 градусів. За словами синоптика, невелике похолодання прийде під Водохреще.

Читайте також:Уся реклама на телебаченні, радіо та у пресі з 16 січня повинна бути українською мовою - Нацрада з телерадіомовлення