Війна
14 січня 2020
13 січня в районі проведення ООС був виявлений мертвим військовослужбовець
Був виявлений мертвим у бліндажі військовослужбовець 56 ОМПБр, Караван Віталій Віталійович, 1993 р.н., уродженець с.Корчик (Шепетівський район) Хмельницька область.
news-image

13 січня, під час виконання службового обов'язку в районі проведення ООС (місце й обставини не уточнені), був виявлений мертвим у бліндажі військовослужбовець 56 ОМПБр, Караван Віталій Віталійович, 1993 р.н., уродженець с.Корчик (Шепетівський район) Хмельницька область. Залишилися мати та бабуся.

Про це йдеться на сторінці Фейсбук військового Сергія Сердюка.

Сьогодні ми отримали скорботну звістку: 13 січня, під час виконання службового обов'язку в районі проведення ООС (місце й обставини не уточнені), був виявлений мертвим у бліндажі військовослужбовець 56 ОМПБр, Караван Віталій Віталійович, 1993 р.н., уродженець с.Корчик (Шепетівський район) Хмельницька область. Залишилися мати та бабуся. До служби в ЗСУ працював молодшим інспектором відділу нагляду і безпеки Шепетівської виправної колонії № 98. ВІЧНА ПАМ'ЯТЬ!", - йдеться у повідомленні.

Раніше ми повідомляли, що на Донеччині прикордонники зі складу ООС затримали бойовика, який охороняв місце і залишки збитого росіянами літака рейсу «МН-17».