Київ
15 січня 2020
У Києві продовжуються прориви тепломереж: окропом залило район Севастопольської площі – відео
Черговий інцидент трапився на вулиці Сім'ї Іздиковських, розташованій неподалік Севастопольської площі.
news-image

Черговий інцидент трапився на вулиці Сім'ї Іздиковських, розташованій неподалік Севастопольської площі. Густа пара заповнила двори. Це вже четвертий прорив тепломережі в Києві за останні 3 дні.

Про черговий інцидент повідомляє "Інформатор".

У Києві стався прорив тепломережі в районі Севастопольської площі. Трубу прорвало на вулиці Сім'ї Іздиковських, яка розташована неподалік Повітрофлотського проспекту, – йдеться в повідомленні.

Залило окропом також Донецький провулок, вулицю Донецьку. Густа пара заповнила двори. На місці працювали співробітники "Київтеплоенерго".

прорив тепломережі київ
У Києві вчетверте за останні 3 дні прорвало тепломережу / Фейсбук Києва Оперативного

київ прорив тепломережі
Інцидент трапився на вулиці Сім'ї Іздиковських / Фейсбук Києва Оперативного

Прорив тепломережі поблизу Севастопольської площі в Києві: відео

 
Що відомо про прориви тепломереж у Києва:

13 січня в Києві біля Либідської площі прорвало теплотрасу. На дорогу вилилася гаряча вода. Затопило перший поверх та підвальне приміщення ТРЦ Ocean Plaza. Внаслідок інциденту опіки отримали 7 людей. Ще 13 осіб, які перебували в епіцентрі подій, рятувальникам вдалося оперативно евакуювати. Ймовірна причина прориву – зношеність мережі. За фактом прориву тепломережі поліція відкрила кримінальне провадження Прорив труби біля Ocean Plaza в Києві: поліція відкрила справу і розслідує справу як умисне знищення або пошкодження об'єктів житлово-комунального господарства.

Згодом також стало відомо про ще один прорив тепломережі. Він стався на Шулявці біля гаражного кооперативу Політехнічного інституту.

Третій прорив тепломережі стався 14 січня на столичних Теремках-2.

Читайте також:Масштабний прорив труби біля Ocean Plaza: сім осіб у лікарні