Політика
16 січня 2020
Третя частина розмов з прем'єром Гончаруком з'явилась в мережі
У мережі опублікували третю частину розмови нібито прем`єр-міністра Олексія Гончарука, міністра фінансів Оксани Маркарової і двох заступників голови Нацбанку Катерини Рожкової і Дмитра Сологуба.
news-image

У мережі опублікували третю частину розмови нібито прем`єр-міністра Олексія Гончарука, міністра фінансів Оксани Маркарової і двох заступників голови Нацбанку Катерини Рожкової і Дмитра Сологуба, передає інфопростір «Є!».

У бесіді обговорювали ревальвацію гривні до 20 гривень за долар і економічну стратегію розвитку України, де прозвучала пропозиція "а давайте будемо щось виробляти!" 

Льош, в наступному році, якщо приватизація включається нормально і, умовно кажучи, у нас така ситуація, коли люди починають впроваджувати ресурси, щоб щось будувати ... Давайте тоді шукати. Чи не шукати, а завдання ставити ... Умовно там . Якщо наша задача, крім того, щоб сільське господарство щось виробляло, нам завжди треба залучати тих, хто буде будувати щось. Ну коротше зрозуміло. насправді ми коли були останній раз, всі ці фактори назвали. І газ - і населенню добре. і зарплати. Зараз треба систематизувати", – повідомляла нібито Рожкова.

Також голос схожий на Гончарука повідомляв, що потрібно представити президенту Зеленському реалістичний прогноз в країні на наступні три роки.

Мені здається, головне питання – реалістичний і там довгостроковий прогноз. Реалістичний. Ми розуміємо, що все там насправді до осені отримаємо. Може бути, до літа. Концесія ... Те ж саме. У нас є більш-менш реалістичний прогноз . Те, що ми повинні представити президенту і сказати: на наш погляд, в наступні три роки ситуація в країні буде наступним чином. і ось там більш-менш детально ... Виходячи з цього маневру нам треба слабкі сторони. Хто програє? Це два моменту, як ми рятуємо", – йдеться на записи.

Дивіться. Скажу з людської мови на ... Йому (Зеленському – Ред.) треба сказати: дивись, Вова, то, що зараз курс менше, значить, що олів'є в наступному році на наступному новорічному столі", – говорив нібито прем'єр.

Його думку продовжив Сологуб:

не дорожче, ніж в цьому!"

Однак Маркарова йому заперечила:

Не факт!"

Читайте також:У Кабміні відреагували на запис прослушки Гончарука