Політика
16 січня 2020
Найєм про свою зарплату: Можна вибирати, що ближче – злодії з відкатами чи менеджери з амбіціями і білими зарплатами
Заступник гендиректора державного концерну "Укроборонпром" задекларував отриману 27 грудня 2019 року зарплату в розмірі 176 тис. грн.
news-image

Заступник гендиректора державного концерну "Укроборонпром" Мустафа Найєм задекларував отриману 27 грудня 2019 року зарплату в розмірі 176 тис. грн.

Це зазначено в його електронній декларації, опублікованій 4 січня в Єдиному реєстрі Нацагентства з питань запобігання корупції, пише Гордон.

Найєм заявив, що такою є його зарплата в концерні, а задекларовані у грудні 2019 року 310,6 тис. грн – премії та надбавки за попередній період роботи.

Не було ніколи "зарплати в розмірі 300 тис. грн". Була одноразова виплата кількох премій і надбавок за попередній "волонтерський" період роботи в концерні. Моя справжня зарплата ось така. І її можна переглянути в обидва боки залежно від результатів моєї роботи і успіхів усієї компанії", – заявив він.

Найєм зазначив, що в попереднього керівництва концерну офіційно зарплати були вдвічі нижчими.

"Результати" нам і країні ще довго розгрібати. А про їхні неофіційні доходи ми дізнавалися від [журналіста-розслідувача Дениса] Бігуса і Національного антикорупційного бюро. Тепер усе відкрито і можна вибирати, що результативніше і ближче: досвідчені злодії з маленькими зарплатами і великими відкатами біля керма державних стратегічних підприємств чи команда менеджерів з величезними амбіціями і однією білою та відкрито задекларованою зарплатою", – заявив він.

Раніше ми писали скільки отримують українські лікарі: суми шокують.

Читайте також:Через новорічну зарплатню Малюсьці довелося відчитуватися перед дружиною