Україна
25 лютого 2015
Чоловік Повалій спростував чутки про переїзд артистки в Москву
Ігор Ліхута дав інтерв'ю, в якому розповів про позиції Таїсії Повалій щодо України.
news-image

Чоловік відомої співачки Таїсії Повалій Ігор Ліхута спростував можливий переїзд сім'ї в Росію, передає Є! Єдність.інфо з посиланням на korrespondent.net.

Чоловік розповів, що Таїсія Повалій зараз дійсно бере участь у російському проекті "Точь-в-точь", але після його закінчення вони збираються повернутися в Україну. Про переїзд на постійне місце проживання, за словами Ліхути, мова не йде.

"Зважаючи на те, що Таїсія хоче співати те, що вона хоче і де вона хоче, нам доводиться перебувати в постійному русі між Києвом і Москвою, іншими країнами близького зарубіжжя. І в тій же Росії ми не збираємося безвилазно ці три з половиною місяці.

Читайте також:"Прийде час, коли ми вже осядемо в Москві" - Таїсія Повалій

Паралельно з проектом у Таїсії будуть проходити зйомки на одному з українських каналів і концерти (на превеликий жаль, не на території України). А враховуючи ситуацію в країні, ми не вважаємо за потрібне розмістити наш концертний творчий графік на офіційному сайті Таїсії Повалій", - прокоментував ситуацію чоловік Повалій.

Також Ліхута зробив акцент на тому, що Україна - це їх з Таїсією батьківщина, і саме туди їм завжди хочеться повертатися, навіть незважаючи на негативний настрій громадськості по відношенню до артистки.

"Рано чи пізно люди втомляться від усіх цих "гонінь". Час розставить всі крапки над "i". Ми це вже проходили в 2004 році. У 2014-му все набагато складніше і жорсткіше, але все одно Україна була, є і буде", - сказав Ліхута.

Чоловік Повалій стверджує, що вона любить Україну, хоч і не заявляє про це на кожному кроці: "Одного разу Тая сказала дуже правильну, з моєї точки зору, фразу: "Щоб бути патріотом, не обов'язково ходити в вишиванці. Вишиванка у мене під шкірою". Так от я знаю, що у Таїсії вишиванка під шкірою! Вона не з тих, хто буде розповідати на кожному куті, як любить Україну. Вона просто її любить!".

Раніше повідомлялося, що українська співачка Таїсія Повалій дала інтерв'ю російському виданню, в якому розповіла про своє життя в Москві.

Читайте також: Нардеп хоче позбавити громадянства та звання народної артистки у Лорак та Повалій