Світ
25 лютого 2015
ВАКАНСІЯ ДНЯ: Британська королівська сім'я у пошуках водія
Графік водія - нормований: за 48-годинний робочий тиждень платять 23-24 тисячі фунтів (що зараз становить приблизно 35-37 тисяч доларів).
news-image

На офіційному сайті британської монархії з'явилася, здається, вакансія місяця, якщо не року: королівська сім'я шукає водія, передає Є | Єдність.інфо із посиланням на Vectornews.

Якщо у вас є британське громадянство і водійське посвідчення, то, можливо, це робота саме вашої мрії. Втім, навіть якщо від хвилювання у вас злегка тремтять коліна, це не критично: всім відома швидкість пересування кортежу королеви під час офіційних церемоній.

Сім'я відрізняється крайньою скромністю, графік водія, на відміну від деяких інших посад, нормований: за 48-годинний робочий тиждень платять 23-24 тисячі фунтів (що зараз становить приблизно 35-37 тисяч доларів). Зарплата не космічна, але не забувайте про вселенський розмах пільг: 33 відпускних дня, безкоштовне проживання та харчування - повний пансіон.

Очевидно, водій буде керувати Bentley королеви 2002 року, який є її офіційним автомобілем під час ділових візитів. Резюме приймаються до 8 березня. Не сумніваємося, що розбирати пошту секретаріат сім'ї буде не один тиждень.